Grillproducten

Het grillassortiment van Luiten Vleeswaren

Voor al onze producten geldt dat zij gemaakt zijn van verse grondstoffen die gecontroleerd en geselecteerd zijn door onze eigen slagers. Bij het braden combineren wij de moderne technologie met onze ambachtelijke kennis. Zo realiseren wij de fijnste kwaliteit grillproducten met een ambachtelijke uitstraling en een heerlijke smaak.

Rosbief

Onze rosbief kan van diverse rundvleesdelen worden gemaakt. De soorten worden gemaakt van vastdeel, platte bil, spierstuk en achtermuis. Ieder deel heeft zijn eigen smaakkenmerken en specifieke vleesstructuur. De rosbief kan gegaard worden op de Nederlandse standaard die het semi-rauwe karakter van het product ondersteunt, maar ook verder gegaard worden om bijvoorbeeld aan de Engelse standaard te voldoen.

Rosbiefw Luiten
Grillworst assortimentw Luiten

Grillworst

Onze grillworst is een (h)eerlijk varkensvleesproduct. Door een zorgvuldig maalproces van het vlees ontstaat een optimale structuur met een herkenbare vlezige bite.

Onze grillworst leent zich voor maatwerk omdat wij in overleg met u de kruiding en de structuur kunnen aanpassen waardoor u een uniek product kunt voeren. De grillworsten zijn als halffabricaat of als gereed product te leveren zodat ze passen in veel gebruiksmomenten, van broodbeleg, snack tot ingrediënt voor salades.

Gegrilde vleeswaren zijn bij uitstek geschikt voor onderscheidende concepten. Wij helpen u graag met het ontwikkelen van grillproducten van de hoogste kwaliteit met een echte versbeleving en een heerlijke smaak. Bent u benieuwd welke heerlijke producten wij produceren? Neem contact met ons op!