Spreadables

Onderscheidend vermogen

Onze spreadables onderscheiden zich door een constante, hoge kwaliteit. Het zijn versproducten waarmee u zich kunt onderscheiden omdat zowel de smaak als de structuur in overleg met u kan worden bepaald. Alle spreadables worden dagelijks vers gemaakt in een streng gecontroleerde omgeving.


Filet Américain

Filet Américain is een echte Nederlandse delicatesse en is uitgegroeid van luxe borrelspread tot favoriet broodbeleg. Al lange tijd staat Filet in de Nederlandse top 3 voor vleeswaren.    

Eet Filet Américain met wat verse uitjes, Parmezaanse kaas of snippertjes bieslook. 


Filet Americain w Luiten
Steak Tartaarw Luiten

Steak Tartare

Steak Tartare is waarschijnlijk het meest geheimzinnige rundvleesgerecht ter wereld. Over de oorsprong doen de wildste verhalen de ronde. Wat wij zeker weten, is dat onze versie met frisse smaaktonen zoals mosterd, kappertjes, ui en augurk veel liefhebbers heeft.

Het is een puur product en komt goed tot z’n recht op een geroosterd broodje, maar is ook perfect als voorgerecht, samen met wat verse rucola.

Meer informatie?

Voor iedere doelgroep hebben we een reeks praktische verpakkingen. Van kilobakken tot worstjes, van trio-bakjes tot cups. Ook kunnen wij samen met u nieuwe verpakkingen ontwikkelen. Merkloos, onder uw huismerk of onder de merknaam Luiten. Bent u geïnteresseerd in een product of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!