Luiten presenteert SMAECK

Dezelfde visie

Als toonaangevend producent in private labelproducten is Luiten constant op zoek naar nieuwe trends en ontwikkelingen in food. In die zoektocht kwam Luiten in contact met Jacob Jan Boerma, chef en eigenaar van de Leest ☆☆☆ in Vaassen. Jacob Jan weet als geen ander wat lekker is en dat hier de beste ingrediënten voor nodig zijn. Deze zienswijze komt overeen met hoe Luiten Vleeswaren naar haar versproducten kijkt en dat is de reden dat we in 2015 contact hebben gezocht. Jacob Jan werd vervolgens getriggerd door het ambacht en de focus op kwaliteit die hij tijdens een rondleiding bij Luiten Vleeswaren beleefde.

 

Het idee voor een verdere samenwerking is op die manier geboren. Voor Jacob Jan betekent de samenwerking met Luiten een mogelijkheid om voor een breed publiek producten mee te ontwikkelen waar hij zijn visie op smaak kan toevoegen. Voor Luiten Vleeswaren is het een unieke mogelijkheid om gebruik te maken van de kwaliteiten van Jacob Jan en zijn innovatiekracht.

 

Trends in food

Eén van de trends die zich steeds duidelijker toont, is de verschuiving in het eetpatroon van de reguliere consument. Producten op basis van zuivel, soja of een andere plantaardige bron worden steeds vaker als aanvulling in het normale eetpatroon opgenomen. Luiten Vleeswaren ziet het belang van een gevarieerd eetpatroon en wil daar met haar producten op aansluiten.

Door met elkaar out of the box te sparren over trends in food is het idee voor een aantal nieuwe producten ontstaan. De productontwikkelaars van Luiten Vleeswaren, Ruud (van oorsprong slager) en Edwin (van oorsprong kok), hebben in een periode van twee jaar, tezamen met Jacob Jan Boerma acht nieuwe producten ontwikkeld van een hoge intrinsieke kwaliteit die aansluiten op deze trend.

 

SMAECK

De vruchten van deze ontwikkeling lenen zich uitstekend voor een merkintroductie. De merknaam ‘SMAECK’ zegt precies waar het bij deze producten om gaat. Puur en bewust genieten van versproducten met een lekkere smaak. Dat is het uitgangspunt bij het ontwikkelen van dit compleet nieuwe assortiment versproducten. SMAECK versproducten zijn naast lekker, ook onderscheidend en verrassend.

De eerste producten onder SMAECK, zijn 6 vegetarische producten: 3 Crème Américains en 3 Greens.

SMAECK assortiment

Overtuig jezelf en proef de nieuwe verrassende producten van SMAECK. Voor op brood, op toast of om te dippen. Bezoek de website voor meer informatie https://www.smaeckiswatjeproeft.nl/

Volg SMAECK ook op Facebook en Instagram