Luiten Vleeswaren, partner van de Supermarkt van het Jaar Verkiezing 2017-2018!

Met trots en enthousiasme presenteert Luiten Vleeswaren zich als partner van de Supermarkt van het Jaar Verkiezing 2017-2018.

De 30e editie van de Supermarkt van het Jaar Verkiezing werd eind september 2017 gestart met een feestelijke kick-off. In deze verkiezing strijden ambitieuze supermarkten om de ultieme prijs; Wie mag zich de Beste Supermarkt van Nederland noemen voor het jaar 2017-2018? Luiten was aanwezig bij deze kick-off en deelde goedgevulde goodiebags uit! 

SvhJ Kick-offRené van den Bos en Veerle van Ginkel delen namens Luiten Vleeswaren goodiebags uit. 

Het partnership met dit positieve branche-evenement, waarin de retail elkaar stimuleert om de klant nog beter te bedienen, past uitstekend bij onze missie: De beste business to business partner zijn voor foodretail met betrekking tot ontwikkelen, produceren, verpakken en leveren van succesvolle en onderscheidende concepten.

Als sponsor van de Supermarkt van het Jaar verkiezing mocht Luiten Vleeswaren vandaag de afdelingsprijs voor Beste Delicatessen- en Vleeswarenafdeling uitreiken. De prijs ging naar Albert Heijn XL Eindhoven. Proficiat!

SvhJ uitreikingLuiten Vleeswaren mag Albert Heijn XL Eindhoven belonen met de afdelingsprijs voor Beste Delicatessen- en Vleeswarenafdeling.  

De verkiezing werd afgesloten met een geweldige finaleavond op zaterdagavond 10 maart. De winnaar werd bekend gemaakt: PLUS Ton Henst uit BEST mag zich twee jaar lang ‘Supermarkt van het jaar’ noemen! Luiten was op deze feestavond aanwezig met een groot team en heeft aan de 2000 aanwezigen broodjes warme grillworst en Filet Américain hapjes uitgedeeld. Een mooi evenement! 

SvhJ FinaleBroodjes warme grillworst werden vers bereid en uitgedeeld aan alle aanwezigen op het finalefeest van de Supermarkt van het Jaar Verkiezing 2017-2018