Onze visie

The Value of Taste!

Visie en missie

Partnerschap
Wij willen de beste business-to-business partner zijn voor foodretail, foodservice en groothandels met betrekking tot het ontwikkelen, produceren, verpakken en leveren van succesvolle, onderscheidende concepten voor verse vleeswaren.

Wij zijn een echt familiebedrijf en ondernemen voor de lange termijn. Het aangaan van lange termijn partnership zit in ons DNA. Wij hechten veel waarde aan ambacht, voedselveiligheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid en combineren dit met innovatie en flexibiliteit.

Luisteren
Voor Luiten gaat om het meer dan het produceren van mooie producten alleen. Het gaat ook over het verhogen van uw omzet door consumenten te verrassen met lekkere producten die hun verwachtingen overtreffen. Wij hebben een luisterend oor en ontwikkelen graag samen met u nieuwe concepten om uw doelstellingen te realiseren. Wij denken daarbij altijd vanuit intrinsieke kwaliteit en smaak.

Innovatie
Naast hoge kwaliteit is een lekkere smaak altijd dé basis van al onze versproducten. “Lekker is leidend!” en “Niet lekker is altijd te duur!”

Sinds 2015 heeft Luiten een samenwerking met Jacob Jan Boerma, één van de drie Nederlandse chefs met drie Michelin sterren. Onze samenwerking met Jacob Jan zien wij ook als een onderstreping van onze innovatiekracht.

Innovatie zien wij als out of the box denken over nieuwe foodtrends en daar mooie producten mee ontwikkelen. Het continue verbeteren van bestaande producten zien wij ook als innovatiekracht.


_DS56615w Luiten