SMAECK

Luiten Vleeswaren en Jacob Jan Boerma

SMAECK is wat je proeft!

De naam ‘SMAECK’ zegt precies waar het uiteindelijk om gaat. Puur en bewust genieten van versproducten met een écht lekkere smaak. Dat is het uitgangspunt bij het ontwikkelen van dit compleet nieuwe assortiment versproducten. Alle versproducten onder het merk SMAECK worden daarom ontwikkeld in nauwe samenwerking met driesterren-chef Jacob Jan Boerma.

SMAECK versproducten zijn naast lekker, ook onderscheidend en verrassend.

De 3 varianten Crème Américain zijn spreads op basis van melkvezels met toegevoegd ijzer. De 3 Greens zijn groentebereidingen gecombineerd met vezelrijke witte bonen. Heerlijk op toast, brood of om te dippen!

"Nieuwsgierigheid naar elkaars wereld, dat is hoe we met elkaar zijn gestart."

Jacob Jan Boerma: "Zowel in de Leest als bij Luiten speelt de kwaliteit van de grondstoffen een hoofdrol. Hoe borg je de kwaliteit van je gerechten en eindproducten? Dit is een vraag die zowel bij mij speelt als chef die een exclusieve en onberispelijke kwaliteit eist van zijn team, als bij Luiten die een breed publiek bedient met meer volume in smaakvolle consumentenproducten."

Walter Luiten: "Uiteraard moet je een aantal kernwaarden met elkaar delen om zo’n bijzondere samenwerking succesvol te maken. De enige manier om kwaliteit te bereiken is gebruik te maken van de talenten van je medewerkers. Je geeft ze de ruimte om mee te denken in verbetering van processen en aan de andere kant eis je een absoluut commitment aan je belangrijke doelstelling namelijk; de klant centraal stellen en hun verwachtingen overtreffen."

_DS54535w Luiten