Unieke versstrategie

Onze unieke versstrategie zorgt voor een hoge intrinsieke kwaliteit

Luiten kiest bewust voor het verwerken van uitsluitend vers vlees. Dagelijks wordt al het ingekochte vlees door onze speciale afdeling met 35 vakslagers gecontroleerd en uitgesneden. Deze werkwijze resulteert in heerlijke producten met een hoge, constante kwaliteit. Het verwerken van vers vlees als basisgrondstof voor onze vleeswaren zorgt voor een lekkere bite met een duidelijk herkenbare vleesstructuur. 


Strenge selectie en controle

De borging van de voedselveiligheid begint bij een uiterst strenge selectie van de vleesleveranciers. Bij goedkeuring wordt de strikte inkoop,- en snittenspecificatie besproken en wordt deze door de vleesleverancier getekend voorafgaand aan de eerste levering. 

Onze inkoopafdeling voert zelf audits uit bij de leverancier en de bijbehorende slachterijen in binnen,- en buitenland.

Al onze vleesleveranciers zijn GFSI gecertificeerd.

_DS54491w Luiten

Samen uw doelstellingen realiseren

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van succesvolle, onderscheidende concepten voor gegrilde vleeswaren, spreadables en ossenworst onder private label. Daarnaast produceren wij ook aansprekende kwaliteitsproducten onder fancy label of onder eigen merknaam. Sinds 2018 produceert Luiten speciale concepten onder het merk SMAECK in samenwerking met Jacob Jan Boerma.

Wij hebben een luisterend oor en acteren proactief. Graag ontwikkelen wij samen met u nieuwe concepten om uw doelstellingen te realiseren. Onze producten leveren een duidelijke toegevoegde waarde aan uw versassortiment. Wij ontwikkelen altijd vanuit intrinsieke kwaliteit en smaak. Onze producten scoren bij onze afnemers hoge fair shares en zijn daarom commercieel zeer interessant.

Wij maken versproducten waarmee u zich kunt onderscheiden omdat zowel de smaak, de structuur en de wijze van verpakken in overleg met u kan worden bepaald.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!